Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Споживачам на Черкащині відшкодують майже 230 тис. грн за завищені тарифи на централізоване водопостачання та  водовідведення

Дата: 21.04.2021 09:42
Кількість переглядів: 392

Фото без описуУ квітні фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області  провели планову перевірку з питань дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих тарифів  одного із   комунальних підприємств на Черкащині. Воно надає послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Під час перевірки виявлено порушення вимог Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та  водовідведення. Підприємство в структурі тарифу враховувало необґрунтовані витрати.

Таким чином, тарифи для населення на послуги з централізованого водопостачання на 0,17 грн/м. куб. з врахуванням ПДВ та на послуги централізованого водовідведення на 0,056 грн/м. куб.  з врахуванням ПДВ  визнані завищеними.

Головне управління зобов’язало комунальне підприємство повернути споживачам необґрунтовано нараховану суму у розмірі 227,5 тис. грн.

За інформацією Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора