Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині привітали педагога  із ювілеєм

Дата: 22.04.2021 17:35
Кількість переглядів: 138

З нагоди 80-річчя Валентини Дем’янівни Балан, заступник голови Звенигородської районної державної адміністрації Юрій Піковський, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, секретар Звенигородської міської ради Володимир Низенко, начальниця відділу освіти Звенигородської міської ради Лариса Кочерга, голова Звенигородської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Майя Бойко, голова міської ради ветеранів Алла Мартиненко та начальниця управління соціального захисту Звенигородської районної державної адміністрації Оксана Лісова завітали до ювілярки із привітаннями, відзнаками та подарунками.

За високий  професіоналізм, активну громадську позицію в розбудові національної освіти, вагомий внесок у виховання підростаючого покоління  та з нагоди ювілею 80-ти річчя з дня народження, керівники вручили Валентині Балан відзнаку «За сумлінну працю» та грамоту відділу освіти Звенигородської міської ради.

Водночас гості висловили вдячність пані Валентині за вміння трудитися, берегти дім, зберігати тепло і затишок. Побажали міцного здоров’я, наснаги, сімейного добробуту, людського тепла та щастя.

Валентина Дем’янівна Балан  понад 40 років пропрацювала вчителем хімії та біології.

Створений нею клуб «Тополина доля» у 1996 році, працює і нині. Це жіночий клуб, до якого долучилися люди, які вболівають за національне визнання краю Тараса Шевченка, мають вагомі  трудові досягнення, потужну громадську позицію.

Валентина Балан - активістка у громадському житті району. Вірші Валентини Дем’янівни публікувалися у районній газеті «Шевченків край». У 1972 році нею видана дитяча книга «Струмочок», у 2011 – збірка «Запитайте у серця»

         - Прагнення ділитися мудрістю, проводити змістовне дозвілля, подорожувати Україною,зустрічатися з цікавими людьми, вирішувати нагальні соціальні проблеми, займатися волонтерською діяльністю, брати участь у встановленні Рекорду України в категорії «Видавництво, історія – найбагатотомніша історія села в Україні» - це ті рушійні сили, які завжди спрямовують іменинницю вперед. Часто в довгі й безсонні ночі приходять спогади про роки роботи у Вільхівецькій середній  школі, де вчився В‘ячеслав Чорновіл, не забуваються приємні події, коли нагороджували медаллю імені Тараса Шевченка, Почесною грамотою Черкаської обласної ради, Звенигородської районної державної адміністрації з нагоди 90-річчя Звенигородського району за духовне відродження Шевченкового краю, - наголосила Валентина Балан.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора