Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча зустріч у Водяницькій ОТГ

Дата: 30.04.2021 11:06
Кількість переглядів: 136

Фото без опису28 квітня 2021 року директор Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Леонід Микитенко та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Звенигородської районної філії Оксана Шпунт відвідали Водяницьку об’єднану територіальну громаду.

 В рамках робочої зустрічі проаналізовано результати співпраці територіальної громади зі службою зайнятості, шляхи подолання безробіття на селі, питання створення нових робочих місць, розвитку малого підприємництва в сільській місцевості, тимчасової зайнятості мешканців громад та легалізації зайнятості. Так, з початку поточного року за сприянням служби зайнятості працевлаштовано 150 жителів Водяницької громади, 7 з них пройшли професійне навчання за направленням Звенигородської районної філії.

Сільський голова Руслан Каюк розповів про перспективи розвитку інфраструктури території громади. позитивно охарактеризував співпрацю з центром зайнятості.

Окрім того, під час зустрічі обумовлено шляхи співпраці щодо спільних дій у сфері сприяння зайнятості населення та створення нових робочих місць на території сільської ради.

Леонід Микитенко запевнив голову ОТГ, що фахівці центру зайнятості готові надавати громаді всебічну підтримку і допомогу.

Результатом зустрічі стала домовленість про організацію на території Водяницької ОТГ оплачуваних громадських робіт, що стане для безробітних додатковим заробітком, а для громади – вирішенням певних соціальних питань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора