Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Водяницьку громаду на Звенигородщині відвідав народний депутат України Сергій Нагорняк

Дата: 07.05.2021 18:43
Кількість переглядів: 1208

Фото без опису

7 травня, в межах роботи на окрузі, народний депутат України Сергій Нагорняк відвідав Звенигородщину. Із робочим візитом Сергій Володимирович побував у Водяницькій територіальній громаді, де розглянуто низку питань на благо розвитку громади.

Народний депутат України Сергій Нагорняк, голова Звенигородської районної державної адміністрації Юрій Піковський, сільський голова Руслан Каюк та старости відвідувваних старостинських округів громади відвідали окремі села Водяницької ОТГ.

Під час візиту у с. Попівка завітали до дитячого хабу «Долоньки» та місцевої бібліотеки. Також відвідали Рижанівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини, де поспілкувалися із працівниками медичного закладу. Зокрема, говорили про важливість та потреби медустанови. Опісля – сільський голова Руслан Каюк ознайомив  у с. Кобиляки із ходом ремонтних робіт у тамтешньому Будинку культури та зведенні церкви Різдва Пресвятої Богородиці.

Фото без описуФото без опису

Поза тим, у с. Ризине відвідали місцевий історико-етнографічний музей «Різана криниця», де гості громади отримали змістовну екскурсію по експозиціях залу. Також оглянули тамтешню школу та бібліотеку, поспілкувалися із місцевими жителями села.  Зокрема, у навчальному закладі завітали до Музею Героя Радянського Союзу Серікбая Муткенова та ознайомилися із програмою шкільного лісництва для 10-11 профільних класів загальноосвітніх навчальних закладів «Основи лісового господарства». Шкільне лісництво в Ризинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів створене у 2007 році. Робота ведеться у відповідності до Положення про учнівське лісництво загальноосвітніх та позашкільних навчально-виховних закладів.

 

Фото без описуФото без опису

Насамкінець, у ході робочого візиту та напередодні Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, народний депутат України Сергій Нагорняк, голова Звенигородської районної державної адміністрації Юрій Піковський, сільський голова Руслан Каюк, працівники громад та жителі села поклали квіти до Меморіалу Слави у с. Ризине.

Фото без опису

Загалом, під час робочого візиту до окремих сіл народний депутат України разом із керівництвом громади та жителями обговорили низку нагальних питань та планів. Водночас зазначимо: зустрічі із жителями інших сіл громади заплановані на період наступного візиту народного депутата до Водяницької ОТГ.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора