Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громадська рада при ОДА організовує подальшу роботу

Дата: 19.05.2021 19:18
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Про організаційні питання роботи громадської ради йшлося на сьогоднішньому засіданні. У ньому взяв участь і заступник голови ОДА Віктор Гусак. Він звернувся до представників новоствореного нещодавно складу ради та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.

– Комунікація з громадськістю є важливим напрямком у роботі ОДА, тому що влада й інститути громадянського суспільства мають співпрацювати, налагодивши ефективну взаємодію. Тут важливо розуміти проблематику Черкащини. Тож, прошу вас окреслити актуальні питання в межах різних напрямків. І відповідно надалі ми вибудуємо роботу таким чином, аби в засіданнях брали участь фахівці профільних структур. Впевнений, робота буде конструктивною та плідною.

Фото без описуФото без описуФото без описуУ ході засідання, що пройшло під головуванням очільника ради Андрія Більди, представники громадської ради ухвалили низку рішень. Визначилися з постійними комісіями громадської ради, яких буде 10, вирішили технічні питання для забезпечення подальшої роботи ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора