Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

МКІП презентує айдентику до святкування 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 26.05.2021 10:18
Кількість переглядів: 120

Цього року в Україні особливо відзначатимуть 30-річчя Незалежності України. До Дня незалежності України була підготовлена концепція єдиної візуальної символіки свята. В її основі покладена ідея бачення Незалежності як мріі?, досягнення якоі? прагнули багато поколінь украі?нців.

Детальніше - у відео

Графічна візуалізація комплексу образів реалізована у вигляді калейдоскопічних квіткових орнаментів, які формуються із зображень, фотографій, символів, та стають основою динамічної айдентики, що розквітає, як сама країна. Айдентика розроблена креативною агенцією provid.

“Ти у мене єдина” – основний лейтмотив проекту. Це слоган, який є певним універсальним зверненням до країни, квітки, Незалежності, нації. Квітка – образ, що розкриває ідею держави. Вона росте та квітне, поєднуючи у собі розмаїття символів. Квітка є зрозумілим та універсальним символом для усіх, що об’єднує країну. Тож, до Дня Незалежності була створена власна версія цього сакрального зображення: квітка, яка буде формуватися образами сучасних досягнень.

«Незалежність закладена у кров українців. І у XV, і у XX столітті, і набагато раніше. Наразі це вже кредо, що міцно вписане у нашу ДНК. Скільки б не було спроб зламати нашу волю – цей наратив незмінний. До ювілейної дати – 30-річчя з Дня Незалежності необхідно виважено підійти як до підготовки заходів, так і до створення айдентики. Адже айдентика — спосіб візуально відобразити, що ми всі різні. Але незважаючи ні на що: єдині, самостійні та унікальні», зауважив Олександр Ткаченко, Міністр культури та інформаційної політики України.

Таку квітку має Черкаська область

Крім того, кожна область України матиме свою унікальну квітку-логотип з графічними елементами та кольоровою гамою прапорів цього регіону, а також квіти-символи сфер діяльності, як то: медицина, будівництво, наука, цифрові технології, виробництво.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора