Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«#ВеликеБудівництво – зовсім інша філософія реалізації проектів», – Олександр Скічко про реконструкцію канівського Будинку культури

Дата: 26.05.2021 14:36
Кількість переглядів: 120

Перебіг робіт у Будинку культури у Каневі проінспектував очільник Черкащини Олександр Скічко. Темпами лишився задоволений. Зазначив, що нині в області напрацьовують концепцію майбутнього Шевченківського культурного центру, який діятиме саме у цій будівлі.

Детальніше - у відео

Відбудовують чотириповерхове приміщення завдяки програмі Президента України #ВеликеБудівництво. На сьогодні на об’єкті працює сотня ремонтників.

– Багато хто обіцяв, а ми справді робимо, –наголосив Олександр Скічко. –Згадалося, як побував у цьому Будинку культури вперше ще за депутатства. Тоді здавалось, що цей об’єкт так і лишиться довгобудом.  Шанс на майбутнє йому дала програма Президента #ВеликеБудівництво. Це – зовсім інша філософія реалізації проектів. Без затягування термінів на роки. Втім Будинок культури – не зовсім коректна назва, це – майбутній Шевченківський культурний центр. Це не просто будівля чи концертний зал. Це – арт-простір, який має стати центром розвитку всього міста. Мрію, щоб тут відбулася Шевченківська премія.

Загалом у приміщенні є достатньо площі, аби тут діяли гуртки та секції для молоді, проводилися концерти, діяли музейні експозиції та виставки. Загалом зараз напрацьовують кінцеву концепцію цього центру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора