Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Лип'янській ТГ відкрито Центр надання адміністративних послуг

Дата: 04.06.2021 14:58
Кількість переглядів: 138

Фото без описуФото без опису

4 червня 2021 року у Лип’янській громаді відбулась важлива подія – урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Це велике досягнення і ми пишаємося тим, що саме наша громада отримала можливість відкрити власний ЦНАП, який відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам.

Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАП стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою» - міжнародної програми, яка фінансується Європейським Союзом та його державами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Фото без описуУрочиста подія розпочалася із вітального слова першого заступника голови Звенигородської РДА Дмитра Задеряки, який привітав усіх присутніх з такою чудовою подією та побажав продуктивної роботи, значних здобутків та нових перемог на благо Лип’янської громади

Лип’янська ОТГ отримала значну підтримку від Програми «U-LEAD з Європою», завдяки якій, в партнерстві громади та експертів програми було створено належний ЦНАП. Від сьогодні він починає свою роботу, головною метою якої є надання якісних адміністративних послуг. Відтепер більше ста п’ятдесяти  послуг є доступними для громадян.

Фото без описуФото без описуГолова Лип’янської сільської територіальної громади  Сергій Іщенко подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги у комфортних умовах.

Фото без описуНачальник  ЦНАПу Каландирець Зоя Михайлівна відзначила важливість цієї події для всіх жителів Лип’янської громади, оскільки тепер кожен зможе на місці отримати послуги, не витрачаючи безліч часу.

Фото без опису

Усіх присутніх урочисто привітав, виконавши гімн громади Заслужений працівник культури Дмитро Вовк

Головна мета Програми «U-LEAD з Європою» - якісне надання послуг громаді. Працівники ЦНАПу та Лип’янської сільської ради пройшли спеціалізований навчальний тренінг з метою підвищення кваліфікації в сфері надання адмінпослуг в рамках Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою».  Честь урочисто перерізати стрічку мали: Сергій Іщенко та Дмитро Задеряка 

 Для надання максимально якісних послуг населенню трудяться персонал ЦНАПу – директор Зоя Каландирець та чотири адміністратори. ЦНАП укомплектований для маломобільних груп та дітей. Наявне віддалене робоче місце в с.Нечаєве Лип’янської сільської ради. Ми дякуємо усім, хто долучився до клопіткої роботи – створення центру адміністративних послуг. Безсумнівно, це новий крок у розвитку нашої громади. Це новий рівень, який наближає нас до європейських стандартів. Ми працювали й надалі будемо працювати на благо громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора