Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звенигородщину із робочим візитом відвідав заступник консула Консульського відділу Посольства Республіки Польща в Україні

Дата: 06.06.2021 10:26
Кількість переглядів: 501

Фото без опису

5 червня на Звенигородщину із робочим візитом завітав заступник консула Консульського відділу  Посольства Республіки Польща в Україні Яцек Гоцловський.  У зустрічі взяли участь голова правління Черкаської обласної громадської організації «Польський культурний центр імені Кароля Шимановського» Геннадій Лінєвич, ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко, голова Звенигородської районної державної адміністрації Юрій Піковський, міський голова Олександр Саєнко та голова Звенигородської районної ради Сергій Струк.

Мета візиту:

  • ознайомлення зі Звенигородським районом;
  • актуалізація діалогу про згуртованість держав шляхом дослідження польських слідів в історії Звенигородщини;
  • налагодження партнерської співпраці органів державної влади та громадянського суспільства України задля підвищення їхньої впливовості в ім’я розвитку Звенигородського району та європейської інтеграції України.

Очільники міста та району обмінялися з гостями подарунками та підписали меморандум щодо співпраці для покращення розвитку Звенигородського району в цілому. Насамкінець, гості відвідали впорядковане Польське кладовище у місті та Римсько- Католицький костел, що знаходиться в районі місцевої автостанції.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора