Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За вихідні в Центрі вакцинації проти COVID щепилися пів тисячі черкащан

Дата: 14.06.2021 09:52
Кількість переглядів: 182

У Черкасах у ці вихідні запрацював Центр масової вакцинації населення проти коронавірусу. За два дні тут отримали перше щеплення 548 осіб, інформує заступниця очільника Черкащини Лариса Кошова.

За її словами, у Центрі працювали 23 мобільні бригади. За суботу вакцинували 293 особи, у неділю – 255. Імунізували всіх охочих CoronaVac’ом.

Фото без описуФото без описуФото без опису– У Черкасах запрацював у ці вихідні, як і в інших областях, Центр масової вакцинації населення, – зазначила вона. – Він – один з 50-ти, які діють в Україні. Щеплення отримували всі бажаючі віком від 18 років, які звернулися до центру. Працюватиме центр і в наступні вихідні. Загалом в області маємо в планах відкрити ще  такі місця мосової вакцинації у Смілі, Умані, Звенигородці, Золотоноші та ще один в Черкасах.

У будні на Черкащині продовжують вакцинальну кампанію. Щеплення отримують цільові групи, визначені МОЗом у 98 пунктах вакцинації. Загалом в області щеплення вже отримали 60,7 тисяч осіб. Повністю завершили вакцинацію, отримавши дві дози препарату, 13,8 тисяч.

Нагадаємо, Центр масової вакцинації працює у вихідні з 9.00 до 16.00. Адреса: Будинок культури ім. І. Кулика, вулиця Благовісна, 170/1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора