Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині відзначили державні свята

Дата: 26.06.2021 08:04
Кількість переглядів: 517

Фото без опису

День державного службовця відзначали 23 червня в Україні. З нагоди свята Дня державного службовця та Дня Конституції України очільники району та міста привітали та нагородили грамотами працівників Звенигородської райдержадміністрації та інших установ району.

Заходи до Дня державної служби, Дня Конституції України та 627 річниці міста Звенигородки відбулися 25 червня у Центрі культури і дозвілля ім. Т.Г.Шевченка.

В урочистих заходах взяли участь голова Звенигородської районної державної адмінстрації Юрій Піковський, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, голова Звенигородської міської ради Олександр Саєнко.

Ваша злагоджена робота – запорука надійної та ефективної праці всіх громадян країни. Ваші щоденні зусилля рухають країну вперед. І сьогодні ми дякуємо вам за невтомну та клопітку працю, – наголосив Юрій Піковський.

Голови Звенигородської районної державної адміністрації та районної ради нагородили грамотами та подяками державних службовців, а також працівників установ та організацій.

Поза тим, міський голова Олександр Саєнко медаллю за заслуги перед містом Звенигородка нагородив голову міської організації ветеранів Аллу  Мартиненко.

Фото без опису

Напередодні державного свята Юрій Піковський наголосив про один із найсвятіших обов`язків людини та держави – шанування матері. Людство і держава здавна шанують матерів, які народили, виростили та виховали п’ятеро та більше дітей. І серед високих державних відзнак найпочеснішою нагородою є звання «Мати-героїня».

Напередодні Дня Конституції Україні Указом Президента України №188/2021 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня», за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку почесне звання «Мати-героїня» присвоєно:

  • БИКОВЕЦЬ Галині Борисівні – матері п’яти дітей, с Виноград Звенигородського району;
  • ДАНКО Олені Станіславівні – матері п’яти дітей, с. Тараща Звенигородського району;
  • СЛИВЦІ Людмилі Архипівні – матері п’яти дітей, с. Мошурів Звенигородського району;
  • ХЛИПАЛО Любові Юліанівні – матері п’яти дітей, с. Мошурів Звенигородського району.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Щира подяка вам, берегині роду, за вашу невтомну працю, недоспані ночі, правильне і гідне виховання своїх дітей. Прийміть найщиріші вітання та побажання міцного здоров’я, радості, достатку, тепла, довголіття, Божого благословення та пошани від дітей, рідних і близьких. Дякуємо вам! – додав голова Ззвенигородської районної державної адміністрації Юрій Піковський.

 

Святковий настрій учасникам заходу дарували працівники та вихованці Звенигородського центру культури та дозвілля.

Фото без описуФото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора