Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Суботові фестивалять «нескорені»

Дата: 02.07.2021 16:15
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

Фестиваль нескореної Nації «Холодний Яр» розпочався на Черкащині. Цьогоріч його приймає Суботів. Триватиме захід упродовж трьох днів з 2 до 4 липня. Фестиваль відбувається за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації.

У цьогорічній програмі – гутірки, виступи музикантів open-air, трейловий забіг RunЯр, бої ММА, турнір із міні-футболу тощо. Хедлайнерами фестивалю стали гурти: «Кому вниз», Kozak system, «Карна», «Тінь Сонця», «Юркеш». На сцені також виступлять «Вій», «Пирятин», «Чумацький шлях», «Брати Станіслава», Hurmata та фіналісти конкурсу «Злітай».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису– Цей захід внесений до обласної цільової програми національно-патріотичного виховання в Черкаській області на 2021 – 2025 роки, – зауважив заступник голови Черкаської ОДА Віктор Гусак. – Він має важливу ідеологічну та патріотичну складову, а також спрятиме розвитку туристичного потенціалу цього краю. Окрім того, залучення молоді до активностей на фестивалі популяризуватиме здоровий спосіб життя, це загартування не лише духу, а й тіла.

За словами заступника обласного керманича, цього року на проведення фестивалю з обласного бюджету спрямували близько 680 тис. грн.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуОрганізатори очікують до 5 тисяч відвідувачів. Уже обживаються у наметовому містечку як черкащани, так і жителі інших областей. Один з таких – Дмитро. Він приїхав на фестиваль з Тернопільщини. Твердить, такі заходи – непересічні для молоді, заохочують до здорового способу життя та популяризують сучасну українську музику. Вперше на фест він приїхав у 2015 році. Відтоді не зраджує цій традиції.

Нагадаємо, фестиваль нескореної Nації «Холодний Яр» уперше відбувся на Черкащині у 2015 році та вже став традиційним. Щороку захід збирає до 8000 відвідувачів. Також позиціонується як безалкогольний.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора