Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День другий: Фестиваль нескореної Naції «Холодниц Яр» триває у Суботові

Дата: 03.07.2021 14:26
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Фестиваль нескореної Naції «Холодниц Яр» у розпалі. Сьогодні – його екватор. Нескорені зібралися цьогоріч у Суботові. Фестиваль відбувається за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації.

Розпочався фестиваль учора та завершиться завтра. Цього року захід проходить під гаслом «Новий вогонь. Загалом до села завітало сьогодні 4 тисячі охочих.

Сьогодні на відвідувачів чекають нові та цікаві локації. На спортивній локації відбудеться турнір ММА та змагання з міні-футболу. Вперше пройде трейловий забіг RunЯр. За нагороди змагатимуться 150 учасників з з різних регіонів України. Учасники долатимуть дистанцію 11 кілометрів. А також пройде турнір зі стрільби.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуНа гутірковій галявині можна послухати Олександра Зумбуліді, «Як ефективно боротись з наркотиками у вашому місті», Наталію Чурікову, яка є старшою редакторкою Української служби «Радіо Свобода» в Празі, Юрія Сиротюка, директора центру «Українські студії стратегічних досліджень».

Також на фестиваль завітав відомий письменник та батько українського бестселера Василь Шкляр. А також Тарас Кремінь, Уповноважений із захисту державної мови. Юрій Журавель, лідер гурту «От Вінта», художник, аніматор, актор і громадський діяч.

І завершиться гутіркова галявина дискусією «Хто такий справжній український націоналіст?». Учасники: Дмитро Корчинський, Олександр Сич, Володимир В’ятрович, Євген Карась, Дмитро Кухарчук, Ігор Гузь. Модератор — Дмитро Савченко.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуНа завершення дня відвідувачів потішать музичною частиною. Своєю творчістю вражали Ловець снів, Lost message, 69 кроків, Bud’more, Брати Станіслава, Пирятин, Юркеш, Козак Систем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора