Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оздоровча кампанія 2021: за перший місяць літа оздоровили більше 4 тисяч дітей Черкащини

Дата: 07.07.2021 12:48
Кількість переглядів: 155

На Черкащині триває літня кампанія з оздоровлення та відпочинку дітей. За червень в області вдалося оздоровити 4065 дітей нашого регіону. Серед пільгових категорій послугами скористалися 2629 дітей. Усього послугами оздоровлення та відпочинку хочуть охопити більше 33 тисяч дітей віком від 7 до 18 років. Про це інформують в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Загалом на реалізацію оздоровчої кампанії в області запланували використати близько 17 млн грн з обласного та місцевих бюджетів. 

Як повідомляють в сільських, селищних, міських радах територіальних громад, на послуги оздоровлення та відпочинку цьогорічного літа надають 5 стаціонарних дитячих закладів оздоровлення й відпочинку та 116 таборів із денним перебуванням.

Мережу пришкільних таборів сформували відповідно до потреб. При цьому важливо, що до початку відкриття оздоровчих закладів там провели комплексну перевірку готовності до відкриття.

Між тим, дітей направляють на оздоровлення та відпочинок і до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» у Києві та Українського дитячого центру «Молода гвардія» в Одеській області. За червень до цих закладів направили 247 дітей.

Кілька днів тому більше півтори сотні дітей поїхали відпочивати в Дитячий заклад санаторного типу «Таврія» в Скадовську.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора