Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Черкащині за звання найпрофесійніших змагаються бодігарди

Дата: 19.07.2021 10:17
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

Одразу два чемпіонати – 11-й Чемпіонат світу та 24-й Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців – приймає Черкащина цими днями. Змагаються за перемогу 29 команд із України та світу.

Також завітали на змагання команди з  Республіки Молдови, Румунії, Народної Республіки Бангладеш та Республіки Азербайджан.  Привітав присутніх очільник Черкащини Олександр Скічко. Він зачитав вітання Президента України Володимира Зеленського з нагоди відкриття змагань бодігардів.

Фото без описуФото без описуФото без опису– Проведення змагань міжнародного рівня саме в нашому місті є черговим свідченням того, що Черкащина – серце України, – наголосив очільник ОДА. – Упродовж трьох днів спецпідрозділи та силові відомства демонструють професійні вміння з рукопашного бою, стрілецьких вправ, долання смуги перешкод на автомобілі, пошуку вибухових пристроїв. Це видовищні дійства та правильний приклад для молодого покоління!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуСпортсмени відпрацьовували техніку і тактику захисту VIP під час пішого супроводу, рукопашний бій. Змагалися з 2 видів дисциплін: пошук вибухових пристроїв в автомобілі на території. Також команди долали смугу перешкод на автомобілі на території перону Черкаського аеропорту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора