Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

5 додаткових: на Черкащині більшає центрів вакцинації населення проти COVID

Дата: 22.07.2021 16:25
Кількість переглядів: 266

Ще 5 центрів вакцинації населення проти коронавірусу запрацювали в області. Тепер їх 28. Два додаткових центри з’явилися в Черкасах, по одному – у Золотоноші, Умані та Звенигородці. На відкритті найбільшого в області центру вакцинації на базі Черкаського регіонального центру підвищення кваліфікації побував голова ОДА Олександр Скічко.

Сім стаціонарних бригад медиків працюватимуть тут щодня з 09.00 до 16.00. Загалом за день тут можуть щепити до тисячі осіб. Утім, якщо буде необхідність, тут є потенціал для збільшення потужності центру.

– В області, як і в Україні, вже розпочалася 5 хвиля вакцинації проти ковіду, що означає – зробити щеплення може кожен охочий, – наголосив Олександр Скічко. – Нині розширюємо мережу центрів вакцинації на Черкащині. Сьогодні до діючих додатково відкрили ще 5. Найбільший – в Черкасах. Вакцинуємо Moderna, якої отримали 42 тисячі доз, CoronаVac, Astra Zeneca та Pfizer. Понад 144 тисячі черкащан уже отримали щеплення. 

Імунізують населення і в найвіддаленіших куточках Черкащини. Сюди, за запитом громади, можуть виїздити 25 мобільних бригад. Для цього місцеве населення має зорганізуватися та зробити щеплення колективно. Також в області працюють 95 пунктів щеплення. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора