Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Лисянці вперше за два роки відбувся турнір з волейболу

Дата: 05.08.2021 09:18
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

25 липня в Лисянці відбулися змагання серед команд учнів та випускників дитячої спортивної школи «Колос». У турнірі взяли участь чотири команди волейболістів – учнів та випускників дитячої спортивної школи «Колос».

Фото без опису

Такі змагання відбулися у Лисянці вперше з початку пандемії COVID-19.

Фото без опису

Протягом трьох годин на майданчику точилася запекла та безкомпромісна боротьба, котра завершилася підсумковою перемогою старших спортсменів. Цей старт є своєрідним передвісником нового спортивного та змагального року, котрий розпочнеться за місяць.

Фото без опису

За словами організатора турніру, народного депутата України Сергія Нагорняка, подібний вир змагальних пристрастей рідко коли побачиш у дорослому та професійному спорті.

Фото без опису

«Я завжди готовий підтримувати позитивні ініціативи молоді. В очах цього покоління дуже багато цілеспрямованості та наполегливості, а саме ці якості є запорукою подальшої успішності. У ці дні відбуваються Олімпійські Ігри у місті Токіо і хоча ці спортсмени ще дуже юні та не потрапили на них, дивлячись на їх завзяття я вірю, що на наступному спортивному форумі у Парижі обов’язково будуть представники Лисянщини», – зазначив нардеп.

Фото без опису

Від початку своєї депутатської каденції Сергій Нагорняк регулярно допомагає дитячо-юнацькій школі у Лисянці. Так, минулого року юні спортсмени отримали новенькі комплекти ігрової форми та сучасний інвентар для проведення занять. Цього року «Колосу» знову передали спортивне спорядження.

Фото без опису

Нардеп і надалі планує підтримувати спорт на Черкащині.

Фото без опису

«Впевнений, що створення належних умов та ось такі веселі й цікаві змагання допоможуть залучити ширше коло дітей до занять спортом», – резюмував нардеп.

 

 

Фото без опису

 

Джерело: https://nahorniak.com.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора