Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення щодо проведення установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Звенигородській районній державній адміністрації

Дата: 06.08.2021 15:39
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

 

13 серпня 2021 року відбудуться установчі збори для формування нового складу громадської ради при Звенигородській районній державній адміністрації. Всі зареєстровані кандидати до складу громадської ради запрошуютьсяна установчі збори, що пройдуть у приміщенні великої сесійної зали за адресою м. Звенигородка, проспект Шевченка, 68 (другий поверх).

Початок установчих зборів о 10.00

Реєстрація учасників здійснюватиметься з 9.00 до 9.45 (при собі мати документ, що засвідчує особу (паспорт громадянина України) та маску).

Склад громадської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах та кандидатури яких внесені інститутами громадянського суспільства.

Бюлетені для рейтингового голосування будуть видаватися згідно зі списком учасників, які зареєструвалися, та на підставі документа, що посвідчує особу.

Ознайомитися завчасно із списком кандидатів до складу громадської ради при Звенигородській районній державній адміністрації, які братимуть участь в установчих зборах, можна на офіційному веб-сайті Звенигородської районної державної адміністрації в рубриці „Громадська рада“.

 

Телефон для довідок: (0472) 2-10-66, (096) 770-33-48 Олена Горбачевська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора