Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

30 вересня - День усиновлення

Дата: 28.09.2021 16:24
Кількість переглядів: 269

Фото без опису30 вересня Україна відзначає день усиновлення. Про встановлення свята було оголошено на Всеукраїнському форумі усиновлювачів, який проходив 27 листопада 2008 року в Києві.

     Це свято доброти та милосердя, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Усиновлення – це важливий та відповідальний крок, який потребує великої духовної сили, віри, надії, любові та мудрості. У цей день кожен небайдужий українець від імені усього суспільства, має щиро дякувати батькам-усиновителям, що дарують шанс дітям на здобуття щасливого майбутнього у новій сім’ї. День усиновлення – це не тільки свято подяки, але й нагадування про тих, хто досі не знав батьківської опіки.

       Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.

       Щиро вітаю усиновителів. Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у Вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину, тата і маму, душевну щедрість, батьківську турботу, родинне тепло. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора