Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану»

Дата: 26.11.2021 12:29
Кількість переглядів: 635

Фото без опису     

   З метою запобігання поширення респіраторних інфекцій, викликаних короно вірусом СOVID-19 постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України короно вірусу СOVID-19», в Україні встановлено карантин.

        Ви маєте можливість записатися на прийом до Звенигородського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Звенигородському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) на веб-порталі "Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану" через мережу Інтернет .

        Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 червня 2015 року № 669-р «Про реалізацію пілотного проекту у сфері державної реєстрації актів цивільного стану», наказу Міністерства юстиції України від 09.07.2015 року №1187/5 в 2015 році.

       Прийом заяв на державну реєстрацію актів цивільного стану в режимі он-лайн здійснюється через веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» http://dracs.minjust.gov.ua .

       Метою такого нововведення є оптимізація процедури подачі громадянами заяв у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, запобігання проявам корупційних діянь, забезпечення доступності адміністративних послуг, які надаються відділами державної реєстрації актів цивільного стану, а також створення  сприятливих умов для їх отримання, зменшення черг у цих відділах.

Завдяки реалізації цього проекту громадяни мають можливість:

? подати заяву у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, не виходячи з дому;

 

 

 

 

 

? оплатити з використанням платіжних систем у режимі он-лайн послуги відділів державної реєстрації актів цивільного стану;

? здійснити попередній запис на відвідування відділу державної реєстрації актів цивільного стану із зазначенням зручних для громадян дати та часу;

? отримати консультації працівників відділів державної реєстрації актів цивільного стану за результатами розгляду надісланих через веб-портал заяв або звернень.

        Ви маєте можливість записатися на прийом, до Звенигородського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Звенигородському районі Черкаської області на веб-порталі "Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану".
       Завдяки електронному сервісу "Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» ви маєте можливість подати документи до будь-якого відділу державної реєстрації актів цивільного стану через мережу Інтернет, не виходячи із дому.
       Для цього необхідно зайти на сайт Міністерства юстиції України, натиснути банер «Електронні сервіси онлайн», обрати вкладку «Кабінет електронних сервісів» та зайти на веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану».

 

Посилання: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/669-2015-%D1%80#Text


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора