Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання з Новим 2022 роком!

Дата: 31.12.2021 17:53
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

Шановні жителі Звенигородського району!

 

Прийміть найщиріші вітання напередодні Новорічних свят!

Відходить в історію ще один рік. Традиційно, в ці дні будуємо нові плани, маємо нові мрії та побажання як для себе, рідних, друзів, так і для нашої держави.

Рік, що минає, для України і для нашого регіону був багатий на важливі події. У 2021-му держава відсвяткувала 25-ту річницю з дня ухвалення Основного Закону та відзначила 30-річчя Незалежності. Протягом року ми відкривали онови у приймальному відділення опорної лікарні Звенигородщини, унікальний арт-об’єкт «Серце України» та активні парки у громадах району; будували дороги, амбулаторії, стадіони, а також капітально відреконструювали дитячий садочок.

У 2021 році ми продовжили боротися з коронавірусом, водночас – розпочали вакцинувати населення. І саме наша Звенигородська мобільна бригада першоюв Україні зробила щеплення від COVID-19.

Рік, що минає, змусив нас існувати в одному просторі зі смертельним вірусом. У цей, важкий для всього світу час, ми тримаємо дистанцію, але не відвертаємося один від одного.

Дуже хочеться, аби новий рiк був багатий на добро, затишок, тепло i щасливi усмiшки. Та найбiльше хотiлося б, щоб мирне життя повернулося в рiдну Україну.

Тож нехай всi прикрощi i негаразди залишаться у старому роцi, а заповiтнi мрiї i бажання обов’язково здiйсняться. Нехай свято Нового року стане початком нових здобутків і успіхів в ім’я добробуту та процвітання рідного краю, рідної України!

Бажаю Вам миру, любовi та вiри, мiцного здоров’я, достатку, родинного тепла, добрих i вiрних друзiв на життєвiй дорозi, злагоди у родинах, Божого благословення на новi звершення.

Щасливого Нового року!

 

З повагою –

голова районної державної адміністрації Юрій Піковський

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора