Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення щодо проведення установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Звенигородській районній державній адміністрації

Дата: 20.01.2022 14:44
Кількість переглядів: 333

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

28 січня 2022 року відбудуться установчі збори для формування нового складу громадської ради при Звенигородській районній державній адміністрації. Всі кандидати, яких допущено до участі в установчих зборах до складу громадської ради при Звенигородській райдержадміністраії, запрошуються на установчі збори, що пройдуть у приміщенні малої зали за адресою м. Звенигородка, проспект Шевченка, 68 (другий поверх).

Початок установчих зборів о 10.00

Реєстрація учасників здійснюватиметься з 9.30 до 9.45 (при собі мати документ, що засвідчує особу (паспорт громадянина України) та маску).

Склад громадської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах та кандидатури яких внесені інститутами громадянського суспільства.

Ознайомитися завчасно із списком кандидатів до складу громадської ради при Звенигородській районній державній адміністрації, які братимуть участь в установчих зборах, можна на офіційному веб-сайті Звенигородської районної державної адміністрації в рубриці „Громадська рада“ пірубрика "Засідання громдської ради".

Телефон для довідок: (0472) 2-10-66, (096) 770-33-48 Олена Горбачевська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора