Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРЕСАНОНС: районний семінар «Актуальні питання діяльності старост та організації міжмуніципального співробітництва на сучасному етапі розвитку територіальних громад Звенигородського району Черкаської області»

Дата: 18.02.2022 15:10
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

ПРЕСАНОНС

22 лютого 2022 року районний семінар «Актуальні питання діяльності старост та організації міжмуніципального співробітництва на сучасному етапі розвитку територіальних громад Звенигородського району Черкаської області»

 

22 лютого 2022 року  у м. Звенигородка Черкаської області Звенигородська районна державна адміністрація проведе районний семінар на тему: «Актуальні питання діяльності старост та організації міжмуніципального співробітництва на сучасному етапі розвитку територіальних громад Звенигородщини».

 Семінар проводитиметься у приміщенні Звенигородської районної ради  (початок о 10.00) за фінансової підтримки благодійної організації "Благодійний фонд " МХП -  Громаді".

В ході семінару Олександр Врублевський – експерт з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад забезпечить фахове представлення сучасних проблем функціонування інституту старост та організації міжмуніципального співробітництва на сучасному етапі розвитку громад.  На цьому тлі під час заходу планується не тільки висвітлити актуальні питання, що охоплюються його темою, але й забезпечити належний рівень комунікації між репрезентантом експертного середовища та присутніми на заході представниками територіальних громад району.

Передбачається, що у роботі публічного заходу візьмуть участь посадові особи органів місцевого самоврядування територіальних громад Звенигородщини, а також відповідальні працівники Звенигородської районної державної адміністрації.

Семінар проходитиме у формі представлення експертом та коментування підготовлених ним мультимедійних презентацій та інших візуалізованих матеріалів з окремими елементами тренінгу, а також із залученням аудиторії в активній формі, із наведенням відповідних прикладів з практики діяльності окремих органів місцевого самоврядування та необхідних тлумачень деяких норм профільного законодавства у процесі викладення матеріалу.

Кожному зареєстрованому учаснику семінару на персональну поштову скриньку електронними каналами будуть надіслані презентаційні та інші матеріали, які згодом можна буде використати в процесі  підвищення власного рівня професійної підготовки та при здійсненні власних і делегованих державою повноважень.

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора