Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 08:03
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Щорічно український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети.

В цій кривавій війні самовідданість, мужність і героїзм виявили українці – офіцери та солдати. Багато з них не повернулося до родин, до коханих. Ми пам’ятаємо про них!

Ми засвідчуємо свою глибоку шану та повагу вашій мужності та самовідданій праці. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. Та є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі.

У глибокій шанобі схиляємо голову перед пам’яттю тих, хто загинув. Із вдячністю звертаюсь до тих,  хто живе поряд з нами. Щиро бажаю  вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.

 

З повагою –

голова районної державної адміністрації Юрій Піковський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора