Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

26 квітня - Міжнародний день пам'яті Чорнобиля

Дата: 26.04.2022 09:28
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції, жителі району!

Уже 36 років ми несемо у серцях і душах біль, завданий нищівною катастрофою на Чорнобильській АЕС – найбільшою та найжахливішою за всю історію людства техногенною аварією.

Минають роки після найстрашнішої в світовій історії аварії, але в серцях людей досі звучить відлуння тих трагічних подій і ми ніколи не забудемо про самопожертву героїв-ліквідаторів, які пройшли через усі кола ядерного пекла задля збереження життя та здоров’я прийдешніх поколінь. Ми у вічному боргу перед тими, хто ціною свого здоров’я і свого життя врятував усіх нас, країну, людство від ядерного вогню.

Схиляємо голови перед вашою мужністю і героїзмом, перед світлою пам’яттю тих, хто рятуючи нас від страшної атомної небезпеки, пішов передчасно у вічність.

Цьогоріч, коли росія вторглася в нашу незалежну Україну, на нашу землю, окупаційні сили намагалися захопити Чорнобильську АЕС. Наші захисники тримали оборону, щоб трагедія 1986 року не повторилася. Дякуємо вам!

Зараз ми повною мірою розуміємо, наскільки велику і масштабну справу звершили ці люди. Щиро бажаю вам та вашим родинам миру, добра, злагоди, здоров'я і благополуччя.

 

Начальник Звенигородської РВА                                           Юрій ПІКОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора