Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Черкаському лісгоспі для державної лісової охорони придбали мотоцикли

Дата: 05.07.2022 12:40
Кількість переглядів: 92

Фото без описуЗадля швидкої та ефективної роботи працівників державної лісової охорони, автопарк Черкаського лісгоспу поповнили 18-ма мотоциклами. Новий транспорт придбали за власні кошти підприємства. Про це інформують в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Мототранспорт розподілили між усіма структурними підрозділами підприємства. Використовуватимуть мотоцикли при рейдуванні лісових масивів, для покращення охорони лісів від лісопорушень.

Цей вид транспорту має низку переваг. Перш за все, в умовах нинішньої паливної кризи – значна економія витрат пального. Крім того, легкість та зручність в експлуатації, простота в технічному обслуговуванні, а головне – можливість дістатися тих місць, де автомобіль не проїде.

«Це ще один вид транспорту, який буде ефективно використовуватися піж час пожежонебезпечного періоду. Адже його мобільність дає змогу оперативно виявляти навіть найменші загорання та вчасно реагувати на можливі загрози лісових пожеж», – говорить головний лісничий Черкаського лісгоспу Олександр Сидоренко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора