Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Черкащина вже активно готується до опалювального сезону, – Ігор Табурець

Дата: 05.08.2022 14:25
Кількість переглядів: 117

До прийдешнього опалювального сезону активно готується Черкащина. Він має стати найважчим для всієї країни за всі роки незалежності. Стан підготовки міст та регіону до опалювального сезону 2022/23 рр. обговорили під час наради під головуванням міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова з місцевою владою Черкаської області. 

– Щоденно спільно з місцевими керівниками пропрацьовуємо всі моменти опалювального сезону 2022/23 рр., – відзначив Ігор Табурець. – Зокрема, найближчим часом будемо перевіряти обласну систему теплопостачання до роботи в режимі надзвичайної ситуації. Наша мета – стабільне тепло в оселях черкащан!

Міністр закликав керівника Черкаської ОВА Ігора Табурця провести стрес-тест системи теплопостачання в усіх містах та підготуватися до надзвичайних ситуацій.

– Черкаська область якісно готується до опалювального сезону, – відзначив міністр. – У цьому переконався на черговій, двадцятій нараді з місцевою владою. Місто Черкаси активно переходить на альтернативне паливо та модернізує тепломережі. Щиро вітаю і вдячний за цю роботу. Очікую від Черкаської області впевненого проходження опалювального сезону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора