Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

24 серпня - День Незалежності України

Дата: 24.08.2022 09:31
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

Шановні жителі Звенигородського району! Дорогі українці!

 

Щиро вітаю вас із 31-ою річницею Незалежності України!

Нинішній рік для України позначений особливо важкими випробуваннями. Цьогоріч День проголошення своєї Незалежності наша держава зустрічає в умовах надзвичайно жорстокої збройної агресії з боку росії. Після повномасштабного вторгнення в Україну російських окупантів буденне життя українців, щоденні радісні турботи змінилися на щемний біль і повсякденну тривогу.

Незалежність – це те, що кожен з нас нині робить для нашої держави. Адже самостійність і незалежність України утверджується й в нашій щоденній праці, добрих справах та власній небайдужості до всього, що відбувається навколо нас.

Щиро дякую нашим воїнам-захисникам, волонтерам, громадським активістам, колективам підприємств та організацій Звенигородського району, ветеранам, медикам та вчителям, працівникам культури, комунальної галузі та соціальної сфери, приватним підприємцям, фермерам, творчим колективам, спортсменам, учням та студентам – всім, хто своєю самовідданою працею наближають нашу Перемогу, уславлюють Звенигородщину та стверджують самодостатність всієї держави.

Усі ми об´єднані однією метою під назвою «Перемога». Разом ми незламні

Ми на своїй, Богом даній, землі.

Слава ЗСУ! Слава Україні!

 

Начальник Звенигородської РВА -                                             Юрій ПІКОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора