Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримати енергетичний фронт може кожен: зекономте енергоносії та допоможіть енергетикам

Дата: 25.10.2022 09:54
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

 

Шановні жителі та гості Звенигородського району!

 

Ворог продовжує бити по енергетичній інфраструктурі нашої країни. Минула ніч, на жаль, не стала винятком. Через це в низці областей, зокрема і на Черкащині, впроваджені ще жорсткіші обмеження енергопостачання.

Завдяки героїзму енергетиків відновити енергопостачання вдалося в рекордно короткі терміни, проте в поточних умовах треба завжди бути готовими до нових атак ворога, відповідно – і до проблем з електроенергією.

Саме тому споживачі повинні допомагати енергетикам: раціонально використовувати електроенергію і зберігати тепло, аби полегшити балансування енергосистеми і дати спеціалістам час на її відновлення в разі нових пошкоджень.

 

У зв’язку із масовими ракетними ударами та руйнуванням об’єктів генерації електропостачання, з метою економії потужності в об’єднаній енергосистемі України, уникнення відключення електроенергії та відповідно до листа ПАТ «Черкасиобленерго», просимо провести відповідну організаційну роботу з підприємствами, установами та організаціями щодо можливості зміни графіків своєї роботи в ранкові (7:30-10:00) та вечірні (17:00-21:00) пікові навантаження в об’єднаній енергосистемі України, а також економного використання електроенергії.

 

Енергетики оперативно застосовують резервні схеми живлення та працюють над усуненням пошкоджень.

Будь ласка, залишайтесь в укриттях та дбайте про власну безпеку.

Вони нас не залякають!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора