Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Взірець милосердя, людяності та доброти: на Звенигородщині привітали соціальних працівників із професійним святом

Дата: 04.11.2022 15:41
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

Вони завжди – приклад людяності, бо постійно допомагають тим, хто цього потребує. І роблять це з добрим серцем і чистою душею.

 

Напередодні професійного свята на Звенигородщині привітали  працівників соціальної сфери. До вітань долучилися заступник начальника Звенигородської районної військової адміністрації Олександр Дубовий, керівники району та громади.

Нині – в умовах повномасштабної війни –  соцпрацівники стикаються з новими та дуже важкими викликами й справляються з ними! Прийняти, розмістити, нагодувати, обігріти, почути та розрадити переселенців, які обрали за прихисток наш регіон. Працівники соціальної сфери Звенигородщини це змогли! Чужий біль вони пропускають через своє серце. Знаходять потрібні слова та не цураються будь-якої роботи.

Сьогодні українці платять велику ціну, щоб жити на своїй землі. І держава намагається підтримати кожного громадянина. Через вас.

- Саме через вас держава намагається допомогти кожному, хто опинився в тяжкій життєвій ситуації. Сьогодні ми платимо велику ціну, щоб мати безпеку на своїй території. Хочу відзначити, що усі ви спрацювали на «відмінно», піклуючись про величезну кількість внутрішніх переселенців. Це дуже складна та важлива робота! – наголосив заступник начальника Звенигородської районної військової адміністрації Олександр Дубовий.

 

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення  та з нагоди Дня працівника соціальної сфери кращих представників професії нагородили грамотами  Звенигородської районної військової адміністрації. Із переліком нагороджених можна ознайомитися тут –  https://cutt.ly/jNZeqz7

 

 

Від імені Звенигородської РВА вітаємо усіх нагороджених. Впевнені, що відзначення Ваших заслуг надасть Вам ще більше наснаги допомагати людям та продовжувати нашу боротьбу за Перемогу.

 

Здоров`я вам, сил, енергії! Добра вашим родинам! Перемоги та миру всім нам!

Дякуємо за Вашу непросту роботу та добре серце!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора