Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині привітали працівників соціальної сфери із професійним святом

Дата: 04.11.2022 18:46
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Милосердя, людяність, доброта і допомога тим, хто цього найбільше потребує.  Це все про працівників соціальної галузі Звенигородщини, які щодня відповідально виконують свою роботу.

 

4 листопада, напередодні Дня працівника соціальної сфери, до Звенигородського будинку-інтернату для людей-інвалідів та престарілих з вітаннями завітали начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець, начальник Звенигородської районної військової адміністрації Юрій Піковський, а також - обласні, районні та місцеві керівники.

З нагоди професійного свята привітали представників цієї сфери, а найсумліннішим вручили подяки і грамоти місцевого, районного та обласного рівнів.

Бути провідниками соціальної політики в період непередбачуваний та нестабільний, коли люди особливо потребують уваги і допомоги, – складний виклик. Але ви гідно приймаєте його щодня. Дякуємо за ваші великі серця, професіоналізм та небайдужість до чужого горя, - зазначив начальник Звенигородської районної військової адміністрації.

 

Очільник району Юрій Піковський та міський голова Олександр Саєнко вручили соцзакладу сертифікат на отримання генератора 50 кВт.

 

Дякуємо усім за відданість, за компетентність, за те, що пропускаєте добро через себе.

Разом ми все здолаємо!

Перемоги нам!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора