Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Талановиті, творчі та креативні: на Звенигородщині привітали працівників культурної сфери із професійним святом

Дата: 09.11.2022 12:36
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Щорічно, 9 листопада, відзначаємо надважливі свята для українського народу - День української писемності та мови і Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Прийміть  щирі вітання всі, хто шанує свою культуру, шанує мову солов'їну, шанує пісню України!

У Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва  очільник району Юрій Піковський разом із районною та місцевою владою привітали та вручили  грамоти за сумлінну працю працівникам культурної сфери Звенигородщини.

- В умовах війни люди творчих професій не залишаються осторонь та тримають культурний фронт, беручи участь у найрізноманітніших заходах на підтримку наших військових.  Пишаємося нашими хлопцями та дякуємо всім працівникам культури за їхній вклад у нашу Перемогу, - зазначив начальник Звенигородської районної військової адміністрації Юрій Піковський.

 

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва, дякуємо вам за патріотизм, любов до рідного краю, чітку громадянську позицію, за те, що наповнюєте джерело духовності кожного з нас!

 

Ви своїм прикладом доводите, що українська культура здатна долати будь-які труднощі.

Ви робите усе, аби ми не втрачали свою духовність у найважчі моменти життя.

Ви концентруєте усю свою працю через площину волонтерства і благодійності. Центри культури і дозвілля, публічні бібліотеки, будь-які культурні осередки у громадах стали центрами у роботі з внутрішньо переміщеними особами, пунктами збору гуманітарної допомоги, але передусім вони продовжують виконувати свою основну функцію – нести прекрасне у цей світ та душу кожної людини.

 

Також сьогодні відзначаємо День української писемності та мови. 134 рази забороняли українську мову і зараз, уже вкотре, мовне питання залишається актуальним.   Як мова, так і культура є нашими ідентифікаторами у цьому світі.  Вони роблять нас тими, ким ми є!

Разом – до Перемоги!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора