Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

5 грудня - День волонтера

Дата: 05.12.2022 08:18
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

 

Шановні волонтери!

 

Прийміть щирі вітання зі святом і слова подяки від імені кожної людини за вашу безкорисливу працю на благо процвітання добра і миру, за щиру допомогу тим, хто її потребує!

Ви – люди доброї волі, які надають всебічну підтримку нашим військовим, переселенцям та усім, хто потребує допомоги. Активні та вмотивовані, які готові зрушити гори: зібрати кошти, підсобити руками, підтримати розмовами... Усіх способів вашої допомоги не перелічити. Об’єднує  одне – віра у доброту та те, що разом ми неподоланні! Адже кожний та кожна на своєму місці, щодня працюєте над тим, аби і на фронті, і в тилу все було добре.

Захоплюємося, цінуємо та підтримуємо усіх, хто хоч раз у своєму житті ставав на шлях служіння добрих справ. Дякуємо усім, хто долучився до волонтерської діяльності, відклав свої справи, «посунув» роботу, щоб допомогти тим, хто цього потребує. 

Волонтери, ви наша гордість і нестримна рушійна сила, що змінює Україну! Ви ті, хто згуртовується заради людей і з думкою про Перемогу! Дякуємо за велике серце і патріотизм. За вміння служити і віддавати. За жертовність та безкорисливість.

 Бажаю вам сил і натхнення творити, робити та не вигорати!

 

       Начальник Звенигородської РВА                                     Юрій ПІКОВСЬКИЙ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора