Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Державне агентство розвитку туризму України запрошує приєднатися до форуму «Ukraine Tourism Forum 2022»

Дата: 21.12.2022 08:52
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

Державне агентство розвитку туризму України як центральний орган виконавчої влади, що реалізовує політику в сфері туризму та курортів з метою обговорення проблем галузі спричинених повномасштабною війною та планів роботи на наступний рік організовує форум «Ukraine Tourism Forum 2022».

Протягом форуму будуть обговорені такі актуальні питання, як залучення інвестицій, збитки та реновація туристичного сектору, підтримка малого та середнього бізнесу, зміни законодавства в сфері туризму, створення «Інституту Гостинності» в Україні, розвиток та перепрофілювання туристичних напрямків і продуктів, стратегія розвитку туристичної індустрії 2023-2030, створення НТО України та розвиток DMO, Крим – туристична Мекка України, маршрути пам’яті російсько-української війни.

«Ukraine Tourism Forum 2022» відбудеться 22 грудня о 10:00 у м. Києві за адресою вулиця Омеляновича-Павленко, 9 (Державне підприємство «Кримський дім»).

 

Для підтвердження участі у форумі необхідно надати контактну інформацію шляхом заповнення реєстраційної форми за посиланням: https://forms.gle/7robxtiRXVKTDgrL9.

Учасниками форуму стануть народні депутати України, представники Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, обласних військових адміністрацій, об’єднаних територіальних громад, бізнес, профільні громадські та донорські організації. Ukraine Tourism Forum 2022 відбудеться 22 грудня 2022 року о 10:00 годині у м. Києві за адресою вулиця Омеляновича-Павленко, 9 (Державне підприємство «Кримський дім»).

Передбачена трансляція в онлайн форматі на офіційній сторінці ДАРТ у Facebook.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора