Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звенигородська РВА спільно із територіальними громадами вживають всіх можливих заходів для забезпечення продуктами харчування внутрішньо переміщених осіб та тих осіб, які знаходяться у складних життєвих обставинах

Дата: 01.03.2023 10:04
Кількість переглядів: 231

Фото без опису

Органи виконавчої влади та місцевого самоврядування Звенигородського району постійно проводять активну роботу щодо забезпечення продуктами харчування осіб, що постраждали від війни, та вживають всіх можливих заходів для створення комфортних умов громадянам, які вимушено покинули свої домівки, та обрали за прихисток наш регіон.

Станом на  01.03.2022 року в територіальних громадах Звенигородського району розміщено майже 17 тис. внутрішньо переміщених осіб,  які змушені були залишити постійні місця проживання внаслідок проведення бойових дій. 

Звенигородська районна військова адміністрація продовжує працювати у напрямі створення комунікації, залучення партнерів та донорів, пошуку логістичних можливостей, аби допомогти внутрішньо-переміщеним особам та людям, які сьогодні знаходяться у складних життєвих обставинах.

Відтак 1 березня 2023 року Звенигородська районна військова адміністрація Черкаської області отримала від Волинської обласної військової адміністрації, в межах реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 02 березня 2022 р. №185  «Деякі питання здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для задоволення нагальних потреб функціонування держави в умовах воєнного стану»,  борошно пшеничне (вищого та першого ґатунку) у кількості 60 тонн безоплатно з державного резерву. Зазначене продовольство було передане територіальним громадам для забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у нашому регіоні, та для задоволення нагальних потреб територіальних громад Звенигородського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора