Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міністерство аграрної політики та продовольства України, за підтримки Світового банку та Європейського Союзу, проводить дослідження прямого та опосередкованого впливу повномасштабної військової агресії російської федерації на діяльність українських в

Дата: 24.05.2023 09:41
Кількість переглядів: 144

Міністерство аграрної політики та продовольства України посилить аграрний  сектор за підтримки ПРООН| Міністерство аграрної політики та продовольства  України

Міністерство аграрної політики та продовольства України, за підтримки Світового банку та Європейського Союзу, проводить дослідження прямого та опосередкованого впливу повномасштабної військової агресії російської федерації на діяльність українських виробників сільськогосподарської продукції з метою визначення середньострокових та довгострокових потреб аграрного сектору в підтримці, аналізу ефективності поточної політики в агропромисловому комплексі та забезпечення уряду України доказовою базою, необхідною для представлення інтересів українських аграріїв у переговорах щодо вступу до ЄС.

У рамках першого етапу дослідження спільно з Київським міжнародним інститутом соціології було проведено опитування малих та середніх сільськогосподарських виробників, що обробляють до 1000 га. Водночас, з метою отримання даних, які б відображали точну картину стану всього сільськогосподарського сектора, для дослідження необхідна інформація про таких виробників, що оброблять понад 1000 га.

Однією з ключових короткострокових цілей дослідження є оцінка того, як російська агресія вплинула на продуктивність. Для виробників понад 1000 га найоперативнішим способом відповісти на запитання дослідження - це надання копії статистичної звітності за формами 50-СГ та 29 СГ за 2021 та 2022, а також надання відповіді на декілька коротких запитань представника Київського міжнародного інституту соціології, відповідального за проведення відповідного опитування. Участь великих фермерських господарств дуже важлива для Мінагрополітики та міжнародних партнерів України, щоб здійснити належну оцінку ситуації та відповідно розробити політику підтримки. При цьому участь в опитуванні є добровільною, а вся отримана інформація буде суворо конфіденційною та використовуватиметься виключно для дослідницьких цілей.

Лише деперсоналізована узагальнена інформація буде доступна третім сторонам або громадськості.

Підсумовуючи викладене, інформуємо про проведення вищевказаного опитування. Додаткову інформацію щодо проведення вищезазначеного дослідження можна отримати у відповідального експерта Світового банку Сергія Замідри за тел.: 0967999080, або шляхом надсилання електронних листів на e-mail: zamidra@gmail.com .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора