Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Незламні діти нескореної країни». – Ігор Табурець зустрівся з дітьми загиблих оборонців

Дата: 01.06.2023 17:23
Кількість переглядів: 71

8-річний Андрійко і 6-річний Ярославчик Мукани. 9-річний Сашко Осадчий. Маленькі українці, які знають справжню ціну нашої свободи. Сьогодні, у День захисту дітей, начальник ОВА Ігор Табурець поспілкувався із родинами полеглих за Україну захисників.

Зокрема, навідав синів наших героїв – лейтенанта Володимира Мукана та солдата Віталія Осадчого. Обоє боронили країну з перших днів повномасштабної війни. Обоє загинули, виконуючи бойове завдання. 

– Поспілкувались із родинами наших полеглих героїв, – зазначив очільник області. – Чудові, світлі люди. Намагались зробити для їхніх діток цей день позитивним.

Володимир Мукан народився і виріс у Черкасах. Від початку повномасштабного вторгнення став до лав Збройних Сил України. Брав участь у бойових діях у Луганській області. 29 квітня 2023 року загинув під час виконання бойового завдання в районі Бахмуту. Без батька лишилося двоє синів: Андрій та Ярослав.

Віталій Осадчий родом з Драбова. Був мобілізований 24 лютого 2022 року. Солдат загинув під час бойового зіткнення та оборони в Попасній. Без батька лишився син Сашко.

– Маємо довести справу Володі й Віталія, всіх наших воїнів, що назавжди лишились у строю, до кінця, – наголосив начальник обласної військової адміністрації. – Маємо перемогти! У пам’ять про них, заради дітей і майбутнього!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора