Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Влада та підприємці – партнери на Черкащині», – Ігор Табурець

Дата: 05.06.2023 15:27
Кількість переглядів: 117

Фото без описуУспішні підприємницькі історії – сигнал для інших інвесторів, що в області є всі опції для розвитку. На цьому наголосив очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Він ознайомився з виробничим процес на підприємстві Томаса Бруннера, який понад десятиліття працює на Кам’янщині.

Технологічне, працює за європейськими стандартами не в теорії, а на практиці. Керуючись такими підходами український австрієць, як ще називають його місцеві, Томас Бруннер розвиває тваринництво в регіоні.

– Для нас однаково важливий кожний проект, кожен боєць нашого економічного фронту, – відзначив очільник області. – Тваринництво – це про 24/7/365. У цій сфері працюють справжні сміливці, долаючи виклики та випробування воєнного часу. Як каже Томас, на його підприємстві головне – здоров’я тварин, Усі свинарники оснащені спеціальною системою вентиляції та комфортного мікроклімату. Ключовий принцип роботи – вирощування свиней без антибіотиків. Так, це можливо!

Між тим, у планах підприємця – активно розвивати переробку. Це особливо важливо в масштабах економіки, бо створює додану вартість продукції, наголосив Ігор Табурець.

Додамо, за перші чотири місця цього року господарники Черкащини виробили тваринницької продукції практично на рівні минулого року, утримуючи позиції в напрямах із невеликим плюсом. Зокрема, реалізували 147,1 тис. тонн худоби та птиці на забій, 140,3 тис. тонн молока та ін.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора