Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Ви першими стаєте на боротьбу за життя», – Наталія Кравченко молодим медикам Черкащини

Дата: 14.06.2023 17:31
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Спецфельдшери, парамедики, фізіотерапевти. Молоді фахівці Черкаської медичної академії сьогодні отримали дипломи. Привітала із завершенням навчання медичних спеціалістів перша заступниця очільника області Наталія Кравченко.

– Зараз ми все сприймаємо через призму війни, адже щодня переживаємо обстріли цивільних об’єктів, наші бійці ціною власного життя стримують ворога на передовій, – наголосила Наталія Кравченко. – Першими, хто стає на порятунок постраждалих, є саме фельдшери, парамедики, а потім уже, під час реабілітації – фізіотерапевти. І сьогоднішні випускники боронитимуть, рятуватимуть, лікуватимуть насамперед наших воїнів та цивільне населення від руйнівних наслідків війни.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Саме Черкащина стала першим регіоном, де можна було здобути освіту парамедика. І на сьогодні фахівці у цій галузі щоденно доводять свій професіоналізм та високу кваліфікацію, наголосила Наталія Кравченко.

– Наша «екстренка» – краща в країні, – додала вона. – І це показник того, який рівень освіти мають наші медичні фахівці та як якісно працюють. Між тим приємно бути дотичною до першого в медакадемії випуску фізіотерапевтів, тих, хто зцілює після травм. Зичу молодим фахівцям зцілювати не тільки тіло, а й душу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора