Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

БІЗНЕС-ФОРУМ "ЗЕРНО.СВИНІ. М’ЯСО-2023"

Дата: 22.08.2023 15:54
Кількість переглядів: 49

Бізнес-форум «Зерно. Свині. М'ясо-2023» - подія що об'єднає зерновий бізнес,  свинарство та м'ясну галузь для подолання наслідків війни - MeatNews

15 вересня у м. Київ відбудеться бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо - 2023». Це небувала подія, яка об'єднає зерновий бізнес, свинарство та м'ясну галузь з метою подолання наслідків війни. Це подія, де буде обґрунтована можливість збільшення прибутковості рослинництва, де презентують реальні інструменти отримання доданої вартості, де обґрунтують альтернативу експорту зерна і доведуть чому свинарство врятує зерновий ринок України!

Головна мета форуму «Зерно. Свині. М’ясо - 2023» - запобігання втрат прибутків у рослинництві через блокування експорту зернових та створення доданої вартості понад 200% від реалізації міжгалузевої програми «Нове свинарство 2025».

Також, в рамках бізнес-форуму «Зерно. Свині. М’ясо - 2023» відбудеться спеціалізована виставка «Swine & Meat Industry Expo-2023», де ви зможете презентувати та познайомитись з сучасними рішеннями від виробництва кормів, утримання та вирощування свиней до мʼясопереробки та торгівлі. Виставка буде працювати протягом всього дня форуму.

Тож якщо, не хочете втратити цю унікальну можливість поспілкуватися з провідними експертами, виробниками та постачальниками передового обладнання, генетики свиней, виробниками та переробниками, а також дізнатися про актуальні тенденції, фінансові та технічні можливості як започаткувати новий або масштабувати діючий бізнес у свинарстві – вам треба відвідати бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо - 2023».

 

ДЕТАЛЬНІШЕ:    https://meatindustry.com.ua/pro-podiuy


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора