Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, з нагоди Дня Незалежності України, Юрій Піковський відвідав Звенигородський районний суд Черкаської області, щоб особисто привітати та відзначити працівників з цим важливим святом.

Дата: 24.08.2023 12:27
Кількість переглядів: 163

Возможно, это изображение 1 человек и помостВозможно, это изображение 13 человек и люди учатсяВозможно, это изображение 2 человека и текстВозможно, это изображение 2 человека и текстВозможно, это изображение 2 человека и текст

Сьогодні, з нагоди Дня Незалежності України, Юрій Піковський відвідав Звенигородський районний суд Черкаської області, щоб особисто привітати та відзначити працівників з цим важливим святом.

Сьогодні ми разом відзначаємо день, який символізує волю, гідність та незалежність нашої країни. Це свято нагадує нам про те, як важливо бути єдиною сім'єю великої української родини та спільно працювати над її майбутнім.

Ваша праця в суді є невід'ємною складовою структури правосуддя, яке є гарантом порядку та справедливості в нашій державі. Ваші зусилля та відданість допомагають забезпечувати додержання закону та прав громадян, а також створювати умови для розвитку суспільства на основі цінностей демократії та свободи, Кожен з вас докладає неймовірних зусиль для забезпечення правопорядку та захисту прав і свобод громадян - зазначив керівник району.

Юрій Піковський, з нагоди Дня Незалежності України, особисто відзначив працівників Звенигородського районного суду за їхні вагомі внески та віддану службу. На урочистому заході були вручені почесні грамоти та визнання тим, чиї зусилля сприяють підтриманню справедливості та правопорядку в нашому районі.

За сумлінну, добросовісну працю, вагомий внесок в організацію роботи Звенигородського районного суду Черкаської області нагороджено почесною грамотою помічника голови Звенигородського районного суду Черкаської області – ОЛЬХОВСЬКУ А.І.

За сумлінну, добросовісну працю, вагомий внесок в організацію роботи ТУ Служби судової охорони у Черкаській області нагороджено почесною грамотою командира 3 відділення 5 взводу охорони 2 підрозділу охорони ТУ Служби судової охорони у Черкаській області – САВИЧ В.М.

За сумлінну, добросовісну працю, вагомий внесок в організацію роботи ТУ Служби судової охорони у Черкаській області нагороджено почесною грамотою контролера 2 категорії 1 відділення 5 зводу 2 підрозділу - Бугайова А. М.

Нагородив почесною грамотою за сумлінну, добросовісну працю, вагомий внесок в організацію роботи Звенигородського районного суду Черкаської області секретаря судового засідання ЛІТВІН Н.М.

Вітаю вас щиро з Днем Незалежності України та цим важливим досягненням! Нехай ваша праця буде надалі благородною і плідною, а державна незалежність надихатиме вас на великі справи та звершення.

Нехай цей День Незалежності подарує вам нову дозу натхнення та ентузіазму у ваших професійних справах. Бажаємо міцного здоров'я, невичерпної енергії та впевненості у собі. Нехай кожен день буде наповнений віри у позитивні зміни та досягнення нових вершин.

Разом ми будуємо майбутнє нашої незалежної України!

Щасливого Дня Незалежності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора