Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

23 серпня відбулась зустріч з представниками проєкту «СпільноФонд», та представниками громад

Дата: 24.08.2023 08:21
Кількість переглядів: 93

23 серпня відбулась зустріч з представниками проєкту «СпільноФонд», та представниками громад, яка виявилась надзвичайно продуктивною та плідною. На цьому заході мали честь бути присутніми також представники Звенигородської районної військової адміністраії.

«СпільноФонд» – це повний комплекс інструментів для проактивних жителів громад, які хочуть і готові змінювати свою свідомість, стиль мислення і впливати таким чином на подальший розвиток громади. Завдяки цій ініціативі у громадах з’явилося розуміння необхідності створення громадських організацій, що дає можливість їм бути більш самостійними у залученні додаткових можливостей та більш самозарадними, якщо йдеться про розвиток громадського сектора на місцях».

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд систематично підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей – сиріт, та літніх людей, а також людей, які через війну залишились без дому та засобів для існування.

Під час зустрічі було відзначено значущий внесок проєкту «СпільноФонд» в розвиток нашої громади та підтримку різноманітних благодійних та соціальних ініціатив. Зокрема, була відзначена його важлива роль у підтримці коворкінг центру "Громадський простір" у м. Звенигородка.

Від імені колективу Звенигородської районної військової адміністрації було вручено подяку директору БО "Благодійний фонд "МХП-Громаді" Тетяні Волочай за сумлінну, добросовісну, самовіддану працю, участь у волонтерській діяльності, допомогу ЗСУ, надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, патріотизм, вірність ідеалам, значний внесок та з нагоди Дня Незалежності України.

Ця подяка є виразом нашої вдячності за те, що завдяки спільним зусиллям ми можемо зробити наш регіон ще кращим місцем для життя та зростання.

Зустріч стала додатковим кроком у сприянні партнерським відносинам між Звенигородською адміністрацією, громадами та проєктом «СпільноФонд», і ми сподіваємося на подальшу плідну співпрацю на благо нашої громади.

Возможно, это изображение 5 человек, люди учатся и текстВозможно, это изображение 6 человек и столВозможно, это изображение 1 человек и текстВозможно, это изображение 1 человек, учится и текстВозможно, это изображение 2 человека и текст «проект проектпартнерства артнерства USAID уншиид (= 2 подяка льнофонд проектпартнерства проект черкащина M»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора