Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звенигородщина Разом з Україною відзначає найсвітліше свято - День Незалежності України.

Дата: 24.08.2023 12:32
Кількість переглядів: 52

Возможно, это изображение 4 человека и памятникВозможно, это изображение 6 человекВозможно, это изображение памятникВозможно, это изображение 4 человекаВозможно, это изображение 5 человекВозможно, это изображение 5 человекВозможно, это изображение 5 человек, памятник и больница

Звенигородщина Разом з Україною відзначає найсвітліше свято - День Незалежності України.

Сьогодні, 24 серпня, Звенигородщина разом із усією нашою великою країною відзначає найважливіше та найсвітліше свято - День Незалежності України. Цей день став символом волі, гідності та єдності всього українського народу.

Сьогодні, у 32-у річницю, начальник Звенигородської районної військової адміністрації Юрій Піковський, керівники та громадськість поклали квіти до підніжжя пам’ятника Тараса Шевченка - борцеві за незалежність і свободу українського народу та пам’ятного знака загиблим борцям за незалежність України.

Покладання квітів стало символічним актом вдячності та пам'яті, а також підкреслило об'єднану рішучість країни в боротьбі за свою незалежність навіть в умовах військового конфлікту.

Проголошення Незалежності 24 серпня 1991 року стало початком відліку історії сучасної Української державності. Україна вкотре переживає страшні випробовування. Під синьо-жовтим прапором, який став невід’ємною ознакою свободи і мужності, за нашу державність і суверенітет проливають кров мужні сини України. З особливим болем саме в ці дні згадуємо героїв-земляків, які віддали своє життя за Батьківщину. Вічна їм слава!

Цей день навіки увійшов в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувавши нову епоху в житті українців.

Слава Україні!

Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора