Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Черкащині продовжують відкривати класи безпеки

Дата: 11.10.2023 14:43
Кількість переглядів: 27

Фото без описуВ області розширюють мережу класів безпеки. Нещодавно на Уманщині відкрили 15-ий безпековий осередок. А сьогодні така локація з’явилася в  Черкаському районі. Зокрема, в Білозірській тергромаді.

Як розповів заступник очільника області Олександр Шамрай, нині на Черкащині функціонують 75 класів безпеки. Зокрема, 63 запрацювали цьогоріч.

Фото без описуФото без описуФото без опису– Поява кожного такого класу – це ще один крок до того, аби наші діти отримували максимум інформації, як діяти у надзвичайних ситуаціях, – розповів він. –  Робота у цьому напрямі триває. Разом із обласною ДСНС до кінця року плануємо відкрити нові локації в наших закладах освіти.

Нагадаємо, заняття у класах безпеки з учнями проводять кваліфіковані фахівці. Тут діти отримують знання й практичні навички з питань пожежної та мінної безпек, домедичної допомоги, психологічного розвантаження, безпеки життєдіяльності тощо. Особливу увагу приділяють безпечному поводженню з вибухонебезпечними та підозрілими предметами.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора