Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Черкаські рятувальники відзвітували за 9 місяців роботи

Дата: 12.10.2023 16:47
Кількість переглядів: 62

Фото без описуПідсилюються, модернізуються, навчаються. Рятувальники Черкащини на посту 24/7. Результати роботи Головного управління ДСНС області за 9 місяців підбили на нараді за участі заступника очільника Черкащини Антона Царюка.

На нараді проаналізували стан реагування на надзвичайні ситуації за цей час, зокрема і під час ворожих обстрілів. Також звернули увагу на розвиток саперної справи в області та оновлення парку техніки.

Фото без описуФото без опису– Наші рятувальники щодня на посту, – відзначив Антон Царюк. – Вони беруть участь у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і прибувають на місце події першими. Між тим, профільні фахівці служби допомагають розміновувати вже звільнені від окупанта території. Зокрема на Херсонщині, Київщині, Миколаївщині, Харківщині. Усебічно підтримуємо наших рятувальників, аби вони мали належне спорядження та матеріально-технічну базу для ефективної роботи. Вдячний кожному за наполегливу невтомну працю, високу мотивацію та професіоналізм!

Фахівці ДСНС області проводять активну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення. Також долучаться до створення безпекових осередків в освітніх закладах Черкащини. Тут уже функціонують 75 «класів безпеки». Ще 24 планують відкрити до кінця року. Вони покликані інтегрувати основи безпечної поведінки серед дітей в освітній процес.

Фото без описуВ області дбають про розвиток місцевої пожежної охорони. Лише цього року такі команди з’явилися у чотирьох населених пунктах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора