Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Біля адмінбудівлі замайорів прапор Євросоюзу

Дата: 11.05.2017 17:09
Кількість переглядів: 600

Фото без опису

      Сьогодні біля  будівлі райдержадміністрації та районної ради відбулась урочиста церемонія  підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу з нагоди ухвалення рішення ради міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України та відзначення Дня Європи.Фото без опису

Право підняти прапори України та Європейського Союзу  надано студентам Звенигородської філії Східно-європейського університету економіки і менеджменту Дмитру Письменному та Юлії Подунай.

Серед присутніх – представники райдержадміністрації та районної ради, викладачі, вчителі, студенти та учні, учасники АТО, громадські активісти.

- Важливість цього свята  ми починаємо розуміти лише зараз. Європа для України – це  не просто географічне поняття, це національна ідея, яка панує в серцях українців і об’єднує увесь український народ , – наголосив голова райдержадміністрації.

- Але, на жаль, Європа для нас - кривава ціна, яку платить український народ і продовжує платити для кращого майбутнього.

Сьогодні саме ми, українці, захищаємо Європу від варварства, тиранії, тероризму, агресії, мілітаризму, які нависли над всім нашим континентом. Ми - на передовій захисту європейської цивілізації. Наша Революція Гідності – була революцією за Європу. Наша боротьба проти російської агресії – є боротьбою за Європу. Тому День Європи – це наше українське, історичне свято.

ЄвроМайдан, Революція гідності і самовіддана боротьба українського народу проти російського агресора за власний цивілізаційний вибір, за незалежність, за суверенітет та територіальну цілісність абсолютно по-новому відкрили Україну і українців для всього європейського континенту. Тепер маємо ще активніше всі разом працювати над європейським рівнем життя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора