Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рятувальники Звенигородщини підсумували свою роботу у 2017 році

Дата: 14.02.2018 17:14
Кількість переглядів: 871

Сьогодні в актовій залі 6 Державної пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Черкаській області відбулась нарада, під час якої рятувальники Звенигородщини підсумували свою роботу у 2017 році.

Захід відбувся за участю першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Задеряки та представника Управління ДСНС України у Черкаській області, куратора району, полковника служби цивільного захисту Ігоря Дядюри.

Відкриваючи нараду, начальник Звенигородського РВ Управління ДСНС України у Черкаській області, підполковник служби цивільного захисту Петро Благовісний проаналізував стан цивільного захисту в районі:

- Протягом 2017 року  до Звенигородського РВ надійшло 48 повідомлень про різноманітні надзвичайні ситуації та події, з них 33 пожежі, в ході яких загинули 2 особи.

Також Петро Петрович звернув увагу присутніх на необхідності вжиття заходів щодо активізації профілактичної роботи з попередження пожеж у побуті, попередження трагічних випадків на водних об‘єктах та готовності підрозділу до реагування у випадку погіршення погодних умов.

В кінці виступу Петро Благовісний визначив основні завдання на 2018 рік.

Полковник служби цивільного захисту Ігор Дядюра проаналізував стан цивільного захисту в області:

- Впродовж року до оперативно-координаційного центру Управління по лінії «101» надійшло 4122 повідомлення про різноманітні надзвичайні ситуації та події, в ході яких загинули 289 осіб, проти 246 за аналогічний період 2016 року, 66 з них загинули під час пожеж. У порівнянні з попереднім роком кількість пожеж збільшилась на 20,57% , а кількість загиблих - на 10%. Водночас завдяки оперативності, професіоналізму та рішучим діям особового складу пожежно-рятувальних підрозділів вдалось врятувати життя 37 громадянам, - зазначив Ігор Миколайович.

Перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Задеряка наголосив на тому, що і в подальшому Звенигородська райдержадміністрація буде сприяти у забезпеченні діяльності пожежно-рятувального підрозділу, особливо щодо виконання районної Програми «Цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігання їх виникненню та реагуванню, забезпечення техногенної та пожежної безпеки» на 2016-2020 роки.

По завершенню наради за високий професіоналізм в роботі, сумлінне виконання службових обов’язків та за підсумками роботи за 2017 рік особовий склад 6 Державної пожежно-рятувальної частини нагороджено  грамотами Звенигородської райдержадміністрації, Звенигородської районної ради та Управління ДСНС України у Черкаській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора