Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З робочим візитом на Звенигородщині побував голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко

Дата: 02.09.2016 17:17
Кількість переглядів: 672

Фото без описуКерівник області у супроводі голови райдержадміністрації  Василя Довбуша 1  вересня відвідав село Стецівку.

Вчителі та учні  запросили  гостей на урок-подорож «Моє село - найкраще на землі», в ході якого присутні мали можливість ознайомитись зі світлою просторою школою та  численними експонатами  шкільного  етнографічного музею.

- Виховання школярів  на національних традиціях є основою для  формування духовного світу підростаючого покоління. Українські народні звичаї є цікавими, насиченими, глибоко моральними і глибоко беруть за душу кожну людину. Таке розмаїття виховних і навчальних заходів як за змістом так і за формою, які мають можливість відвідувати діти в цій школі, дозволить виховати у дітей любов до свого краю, українського народу, чесність, працьовитість, доброту, почуття прекрасного, – наголосив голова облдержадміністрації  Юрій Ткаченко  під час відвідання Стецівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» - Мала академія наук і мистецтв».

У НВК функціонує 26  гуртків різних напрямків, якими охоплено 100% учнів, а також працює секція греко-римської боротьби. Система виховної роботи в школі базується на ідеях національно-патріотичного виховання. Учні школи постійні учасники  військово-спортивної гри «Джура». Так, в  цьому навчальному році вибороли ІІ місце районного етапу гри.Фото без опису

         У Стецівському НВК тогоріч встановлено 55 вікон, із обласного бюджету виділено 300 тис. грн. на проведення енергозберігаючих заходів.  Використання металопластикових вікон дозволяє зменшити витрати на опалення, створити комфортне температурне середовище для учнів, а це, безумовно, впливає на навчальний процес та зменшення кількості захворювань.

        Також  очільник області помолився та поставив свічку за мир на нашій Батьківщині в Сято-Дмитрівській церкві села Стецівки, яка на даний час добудовується завдяки сприянню місцевих підприємців.

Є мальовничі місця у селі, в одному з яких, а саме в урочищі «Дубина» побував  Юрій Олегович, звернувши увагу на культуру відпочинку жителів села. В урочищі протягом 2016 року керівник СФГ «Стецівський»  В.В.Брусліновський облаштував для місцевого населення відпочинкову зону, яку було профінансовано з його підприємства на  близько 100 тис.грн.

-  Дуже добре, що Стецівка сьогодні оновлюється, розбудовується, тут створюються нові робочі місця, – звернувся до жителів села Юрій Ткаченко. - Село має перспективу – ви формуватимете потужну самодостатню громаду, здатну примножувати свої здобутки тому, що тут живуть небайдужі люди.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора