Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівників сільського господарства привітали з професійним святом

Дата: 15.11.2018 17:47
Кількість переглядів: 995

Фото без опису

Святкові заходи з нагоди  Дня працівників сільського господарства відбулися сьогодні  у районному Будинку культури. Хлібороби, тваринники, працівники агропромислового комплексу району, ветерани сільськогосподарського виробництва Шевченкового краю зустрілися, щоб поділитися досвідом, привітати один одного з професійним святом та  поспілкуватися.

Це свято традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує сповнений хвилюваннями і турботами про урожай хліборобський рік.

- Сьогодні справжнє свято не лише для вас, людей, пов’язаних з аграрним виробництвом, а й для всієї України, серцем якої є рідна земля. Адже сила цієї землі – в кожному з нас. І які б труднощі не випадали на долю країни, ця сила дає нам наснагу боротися, розвиватися і перемагати, - звернувся до учасників урочистостей  голова райдержадміністрації Василь Довбуш.

- Наш район - аграрний. І нам є чим пишатись. Цьогорічна нива порадувала аграріїв гарними врожаями. Валовий збір зернових склав 250 тис. тонн при врожайності 70,7 центнерів з гектара,– наголосив під час виступу Василь Миколайович.

 Найкращих результатів досягли:

ТОВ «Олдіс» – директор Галина Кудрявцева;

Агрофірма «Батьківщина Шевченка» філії ТОВ НВФ «Урожай» – директор Василь Щербатюк, головний агроном Дмитро Коваленко;

СТОВ «Агрофірма – АгроРось»  - директор  Микола Яцун, агроном Артем Погосян;

ТОВ  «Оберіг» АНП «Агро» - директор Віктор Замрига, головний агроном Василь Дейнега.

Також відзначено і заслуги Віталія Лавриченка та Володимира Зозулі,  які не тільки зберегли, а й відроджують тваринництво у районі. У господарствах: СТОВ імені Ватутіна та СВК «Козацький» - найвищі по району надої молока.

 

Василь Довбуш подякував працівникам сільського господарства за важку працю, відданість і любов до рідної землі.

Зі святом аграріїв привітали також депутат  районної ради Леонід Циба, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрій Піковський.

Піднесеного настрою присутнім додали церемонія нагородження найсумлінніших працівників сільського господарства та святковий концерт.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора