Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

15 грудня 2023 року відбулось чергове засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Звенигородській районній військовій адміністрації.

Дата: 19.12.2023 10:27
Кількість переглядів: 75

Однією з основних тем обговорення стали зміни до законодавства, спрямовані на поліпшення умов для внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Учасники засідання розглянули та обговорили нововведення, спрямовані на забезпечення більш ефективної підтримки та соціального захисту цієї категорії громадян.

Возможно, это изображение 2 человека и люди учатсяВозможно, это изображение 8 человек и люди учатсяВозможно, это изображение 3 человека, люди учатся и стол

15 грудня 2023 року відбулось чергове засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Звенигородській районній військовій адміністрації.

Окрему увагу приділили результатам опитування, яке стосувалося нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб. Це дозволило виявити основні проблеми та визначити пріоритети у сфері надання допомоги та підтримки.

На засіданні також було приділено особливу увагу питанню забезпечення дровами ВПО, які проживають в приватному секторі територіальних громад Звенигородського району. Важливим аспектом є те, що серед територіальних громад Звенигородського району було досягнуто 100% виконання отриманих від ВПО заяв на надання дров: Ватутінська ТГ, Лип'янська ТГ, Мокрокалигірська ТГ,Бужанська ТГ, Водяницька ТГ. Частково виконані заявлені потреби: Тальнівська ТГ, Шполянська ТГ. До решти громад заявки від ВПО не надходили.

На завершення засідання члени Ради були ознайомлені з проектом Плану роботи Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Звенигородській районній державній адміністрації на 2024 рік, визначивши пріоритети та завдання, спрямовані на покращення умов і якості життя ВПО.

Засідання Ради є важливим інструментом співпраці та взаєморозуміння між владними органами та громадою у розв'язанні актуальних проблем, пов'язаних з внутрішньо переміщеними особами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора